Pihapuun kaato


Kolme menetelmää

Pihakatselmukset- ja tarjouspyyntö

Teemme pihapuunkaadot turvallisesti pihoissa. Tulemme aina siksi suorittamaan maksuttoman tilannearvion paikan päälle kohteeseen, jonka jälkeen annamme kirjallisen kiinteän tarjouksen työstä. Kaadettavat ja poistettavat puut aina merkitään väärinkäsitysten välttämiseksi. Pihapuita voi poistaa vuodenajasta riippumatta.

Puiden kaataminen piha-alueilla

Puiden kaataminen vaatii monesti esivalmisteluja ennen sovittua kaato päivää pihoissa kiinteistön omistajalta, että puille on riittävä tila kaatoon. Pihatarvikkeiden siirtoa, istutusten ja rakenteiden suojaamista tai purkamista väliaikaisesti esim. aidat, trampoliinit pois edestä.

Meidän esivalmisteluihin kuuluu pihapuiden oksiminen ennen kaatoa ja katkominen ylhäältä käsin, mikä on myös monesti tarpeen. Riittävät esivalmistelut tehtyä suoritamme kaadot hallitusti sille suunnitellulle paikalle. Kaatojen apuna perus metsurivarusteiden lisäksi käytämme siihen tarkoitettuja kaadonsuuntaajia ja vetovaijeritaljoja.

Puiden katkonta ja karsinta

Puiden kaatamisen jälkeen teemme asiakkaan toivomuksen mukaan puiden oksien karsimisen ja katkonnan sovittuun määrämittaan. Katkottujen pölkkyjen siirtäminen tontilla haluttuun paikkaan voi olla myös yksi työvaihe.

Pihapuiden jatkojalostus

Teemme myös puiden halkomista liikuteltavalla polttomoottorikäyttöisellä hydrauliikkahalkojalla. Halkomakoneella halkenee todella järeätkin pihapuut, max. halkaisupituus 60cm. Halkomakoneen voi asiakas myös vuokrata itselleen jos haluaa tämän työvaiheen tehdä itse. Kone mahtuu hyvin valmiille piha-alueelle.

Risu- ja oksatähteiden poisvienti

Teemme ja järjestämme asiakkaan halutessa risujen ja oksien poisviennin. Pienet peräkärrykuormalliset viemme omalla kalustolla ja suuremmat erät alihankintapalveluna. Pihan loppusiivous jää yleensä kiinteistön omistajalle, mutta tarvittaessa voimme sopia tarkemmasta siivouksesta, sahanpurut ja pienet risu- ja oksajätteet.